<< The voice of the Mayors

Borriana

Mayor Ms. Maria Josep Safont

Ja fa un parell d’anys que hem volgut transformar la nostra ciutat a nivell educatiu, tant amb la incorporació de novedosos mètodes d’ensenyament en diferents centres de la ciutat, com apostant per una transversalitat que ens porte a ser la Ciutat Educadora que volem. I així, el proper 30 de novembre donarem lectura pública del Manifest dels Alcaldes i Alcaldesses de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, per tal que traslladar als nostres veïns i veïnes la necessitat de seguir treballant de forma conjunta entre ciutadania i institució pública cap a eixe objectiu de seguir millorant a nivell global la nostra societat local. Perquè amb el treball dels darrers anys hem volgut fer entendre que el Dret a l’Educació, tal i com es reflecteix al mateix Manifest, ha de ser la eina amb la qual el desenvolupament sostenible de les nostres ciutats arribe ben prompte de la mà de la justícia social, la democràcia participativa que també estem implementant a Borriana, la convivència entre cultures o el treball cooperatiu entre distints sectors de la societat o les diferents generacions.

Per això estem convençuts i convençudes que la millor forma de reivindicar el Dret a la Ciutat Educadora és donant a conèixer i implicant a tot el teixit associatiu de la ciutat en la lluita cap a eixe objectiu final de inclusió total de la ciutadania o igualar les oportunitats per a cada veí o veïna. I sabem que la millor forma és treballant des de la base, fent als xiquets, xiquetes i joves de Borriana partícips d’una gran xarxa social que ens porte cap a la consecució definitiva d’eixos drets.

Per això, el proper dia 30 quan es commemore el Dia Internacional de la Ciutat Educadora de 2017, farem públic el Manifest amb el que ens comprometem com a institució pública municipal a oferir totes les possibilitats que estan en les nostres mans per dotar d’espais de trobada, treball comú i de discussió i diàleg sobre el futur que volem per a la nostra ciutat, i així, arribar a trobar els mecanismes consensuats per seguir decidint com afrontar els reptes que la societat planteja a Borriana. S’aconseguirà i serà possible amb eixa implicació de la societat borrianenca que ja sabem que respondrà amb implicació i treball conjunt a la nostra crida. Perquè Borriana vol ser i està ben prop de convertir-se en una nova Ciutat Educadora!.

 

Follow our official channel at Twitter

Our January newsletter is out! Check it out here:
👀https://t.co/PhGR9CvWEx
🧐 Not subscribed yet?
✍️Register here: https://t.co/hLxVzzRgGp

🥳 Ya tenemos listo nuestro newsletter de enero!
👀Puedes leerlo aquí: https://t.co/JL1sBSZv7P
¿Quieres estar al día de las actividades de las #CiudadesEducadoras? Suscríbete!
✍️https://t.co/QYfqXw3Dfx

🌱Presentamos la Experiencia Destacada 35, un modelo de restauración municipal basado en la producción agroecológica de proximidad en #Rennes!
👉ES https://t.co/6UQEPcadOF
👉FR https://t.co/8HGDMr4Xy4
👉ENG https://t.co/gFP3jrtefc
@metropolerennes #GaelleRougier @nathalieappere

  • IAEC
  • International Association of Educating Cities
  • Avinyó 15, 4ª planta, 08002 Barcelona.
  • Phone: +34 933 427 720
  • edcities@bcn.cat
  • Ver mapa