<< A voz dos e das Autarcas

Castellar del Vallès

Alcalde Sr. Ignasi Giménez Renom

Estem convençuts de que l’educació és una eina fonamental en la construcció d’una societat millor, contra les exclusions socials i les desigualtats. Solament a través de l’educació podrem construir una societat més justa, solidària i moderna. Però la nostra societat és complexa i de canvis ràpids, el que requereix intervencions educatives múltiples que s’han de donar en un marc de complicitat. I l’escola no pot afrontar en solitari ni respondre a totes les necessitats educatives actuals. Per aquesta raó és necessària la col·laboració entre institucions, entitats i ciutadans per tal d’aconseguir que la ciutat esdevingui un espai educador per excel·lència

El proper 30 de novembre està prevista la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Castellar del Vallès, com no pot ser d’una altra manera s’afegeix a aquesta celebració i referma la seva aposta per l’educació com un element transformador de la societat i de cohesió social.

Sigue o nosso Twitter

.@ZCultura te propone “Un paseo con juegos”, itinerarios de 15 juegos en 24 barrios para público infantil y familiar.
Una divertida propuesta creada por @pai_animacion para recorrer y conocer #Zaragoza, siempre de forma segura frente a la COVID19.
Info. > https://t.co/MaXuN3Et02

📣 Como coordinadores de la Red Mexicana de #CiudadesEducadoras, participamos en el Foro #DiálogosEducadores donde platicamos sobre los desafíos de la educación frente al #COVID19 y las estrategias para el retorno a las aulas.

  • AICE
  • Associação Internacional de Cidades Educadoras
  • Avinyó 15, 4ª planta, 08002 Barcelona.
  • Tel +34 933 427 720
  • edcities@bcn.cat
  • Ver mapa