‘La Ciutat Educadora no deixa ningú enrere’, lema d’aquest edició

 

 

El lema per a aquesta edició del Dia Internacional de la Ciutat Educadora és: “La Ciutat Educadora no deixa ningú enrere”. Des del  Secretariat de l’AICE, esperem que les niciatives que s’organitzin per al 30 de novembre, amb motiu de la celebració del Dia Internacional serveixin per continuar situant l’educació com la gran palanca política
per corregir desigualtats i generar benestar.

Ara més que mai, les Ciutats Educadores hem de fer costat a la població que més suport necessita perquè aquesta recuperació sigui inclusiva. Per això, cal reforçar l’acció municipal a partir dels valors de la Carta, és a dir, de la igualtat d’oportunitats, la inclusió, el progrés social i el creixement sostenible.

És temps de sumar forces, treballar de manera conjunta i buscar aliances per catapultar l’educació com a eix central de la recuperació. Blindar i prioritzar la inversió en educació, potenciar la formació, impulsar l’emprenedoria, donar suport a la investigació, fomentar la innovació social, millorar l’ocupabilitat són, entre d’altres, algunes de les estratègies clau a prioritzar.

 

Segueix el nostre Twitter

👉🏽Avui posem l’educació en el centre i la seva força transformadora 👉🏽presentació del llibre#Educacio2015-23 #LaRevoluciosilenciosa una mirada dels darrers 8 anys👇🏽@BCNeducadora @EducatingCities @PladebarrisBCN 👇🏽

➡️ 16 colegios e institutos de Avilés y 701 alumnos se suman al proyecto educativo #HackeaTuMente

👉 Destinado a 5º de Primaria y 3º de ESO con el objetivo de descifrar y eliminar prejuicios y estereotipos

ℹ️ Más información: https://t.co/awO0wciDt1

⌛️¡Últimos días para la celebración de la Asamblea Ordinaria de la AICE en Sevilla el 22 de marzo!
✍️La inscripción para participar presencialmente está cerrada, pero puedes inscribirte y tomar parte en el evento online hasta miércoles 15 de marzo.
¡Te esperamos!

  • AICE
  • Associació Internacional de Ciutats Educadores.
  • Avinyó 15, 4a planta, 08002 Barcelona.
  • Tel +34 933 427 720
  • edcities@bcn.cat
  • Ver mapa