’30 anys transformant persones i ciutats per a un món millor’, lema d’aquest edició

 

 

Aquest any se celebra el 30 aniversari de la proclamació de la Carta de Ciutats Educadores. La Carta és el document fundacional d’aquest moviment internacional que promou una visió de ciutat que situa l’educació com a vector de transformació social i de millora de la vida comunitària. Coincidint amb aquest aniversari es proclamarà una nova versió actualitzada del document.

El lema d’aquesta edició “30 anys transformant persones i ciutats per a un món millor” és una invitació oberta perquè les més de 500 ciutats, que formen actualment part de l’AICE, comparteixin i celebrin amb la ciutadania els aprenentatges generats al llarg d’aquests 30 anys de trajectòria.

Hem aprofitat l’avinentesa per a realitzar una mirada enrere participativa, i al llarg del mes de novembre publicarem un material audiovisual sobre aquests 30 aprenentatges de les ciutats educadores. Us convidem a fer-ne difusió a les xarxes socials i webs del vostre municipi!

 

Segueix el nostre Twitter

Jornada de trabajo productiva del proyecto infancia y participación https://t.co/uqMHitOn5k.
Mucho aprendizaje y resultados gracias al taller de Marta Martínez de @DDHH_Infancia y al trabajon en equipo @GREM_UB @GREDI_UB @EducatingCities @unicef_es @UDC_gal @ClaraRomeroPer

🖇️Hoy, reunión técnica de Barcelona, Bruselas y Buenos Aires sobre buenas prácticas cívicas/pre – profesionales innovadoras!
🖇️Aujourd'hui, réunion technique de Barcelone, Bruxelles et Buenos Aires pour échanger des bonnes pratiques civiques / pré-professionnelles innovantes!

🚸 #Children are joining in to shape the future of our urban environments!

The 3⃣0⃣0⃣+ inspiring drawings uploaded to date demonstrate that children want to be an active and powerful force for change in their cities!

𝗗𝗘𝗔𝗗𝗟𝗜𝗡𝗘: 31 Oct.
https://t.co/yrcerzFMWe

  • AICE
  • Associació Internacional de Ciutats Educadores.
  • Avinyó 15, 4a planta, 08002 Barcelona.
  • Tel +34 933 427 720
  • edcities@bcn.cat
  • Ver mapa