Vídeos

Dia internacional 2018 a València

Podeu consultar més vídeos de les activitats organitzades a València al nostre canal YouTube: https://goo.gl/w2KLq4

Madrid uneix la seva veu per la ciutat educadora

Xarxa d'escoles municipals de música i dansa

Dia internacional 2018 a Chiclana de la Frontera

Lectura de la Declaració final del XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores per part de la Delegada d'Educació, Sra. Virginia Forero Alguacil.

Dia internacional 2018 a Sant Boi de Llobregat

Comunitats que eduquen. Més i millors oportunitats educatives per a tothom.

Què és una ciutat educadora?

Lénaïc Briéro, regidora d'educació de la ciutat de Rennes, ens ho explica!

Madrid uneix la seva veu per la ciutat educadora

Nens i nenes de la Residència San Ildefonso de l'Ajuntament de Madrid. Col·laboració amb l'Associació d'ex-alumnes del Col·legi San Ildefonso.

Alcoi, Ciutat Educadora

3a edició del dia internacional de la ciutat educadora

Diàleg “La innovació educativa: més enllà de l’escola i en clau de ciutat”

Jornada "Dia internacional de la Ciutat Educadora. Innovació educativa, territori i equitat". Diàleg "La innovació educativa: més enllà de l'escola i en clau de ciutat", a càrrec de Miquel Martínez, professor de Teoria de l'Educació de la Universitat de Barcelona, i Àngel Castiñeira, professor del Departament de Ciències Socials d'ESADE de la Universitat Ramon Llull.

Diàleg «Educació, proximitat i ciutat. Què vol dir innovar en política educativa?

Diàleg "Educació, proximitat i ciutat. Què vol dir innovar en política educativa?", a càrrec de Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política, fundador de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, i d'Aina Tarabini, investigadora i docent de Sociologia de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Setmana de la Ciutat Educadora a Girona

El programa Educaquè de TV de Girona ens ofereix un reportatge de les celebracions del Dia Internacional en el marc de la Setmana de la Ciutat Educadora a partir del minut 5:45 de la peça.

Conferència “Ciutat Educadora i segregació escolar”

Conferència realizada en el transcurs de les celebracions del Dia Internacional a Vitòria.

Segueix el nostre Twitter

📷Compartimos imágenes del III Congreso de Educación de San Justo (Arg.) que se realizó el 14/9 y en el cual estuvimos presentes. Fue una oportunidad única en donde se trataron cuestiones vinculadas a la gestión educativa y al rol de los gobiernos locales en esta temática.

Do you want to be inspired by the world's best local policy practices? During our IV Learning Forum, we will discuss how to integrate the great work and resources of @use_platform, @GuangzhouAward, @agenda21culture, @oidpoidp and others. See you at the #UCLGCongress!

🗓 #Hoy se reúne la Comisión de Seguimiento de la RECE en #Sevilla para preparar el XIV Encuentro que tendrá lugar el 11-13 marzo: 'Ciudades que sienten, respiran y aman' 👏
#CiudadesEducadoras

  • AICE
  • Associació Internacional de Ciutats Educadores.
  • Avinyó 15, 4ª planta, 08002 Barcelona.
  • Tel +34 933 427 720 Fax +34 933 427 429
  • edcities@bcn.cat
  • Veure mapa